Ajankohtaista

JKY125vLOGO

JKY:n hallituksen kokous 30.8.2021

Seuraava hallituskokous pidetään maanantaina 30.8. klo 16.30 alkaen Sepänkeskuksessa (Kyllikinkatu 1, 2. krs. Koeputki-kokoustila).

Asialistalla mm. 125-vuotisjuhlat ja syksyn koulutustilaisuudet. Paikalle ovat tervetulleita myös JKY:n pääluottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut.


JKY:n 125-vuotisjuhlat 18.9.2021 Ruokkeella

Jyväskylän Kirjatyöntekijäin Yhdistys ry:n 125-vuotisjuhlat pidetään lauantaina 18.9.2021 kello 17 alkaen Juhlatalo Majakosken riihessä Ruokkeella.

Luvassa on ruokailu ja kahvitus sekä Free Shake -yhtye ja taikuri Timo Tiikkainen. Jyväskylän keskustasta on bussikuljetus juhliin ja yöllä paluukyyti takaisin.

Kyseessä on avec-tilaisuus ja illalliskortin hinta on 20 euroa/hlö. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Paula Toivoselle viimeistään 30.8. mennessä puh. 040 725 2070 tai sähköposti. Ilmoitathan samalla myös mahdollisen erikoisruokavalion ja osallistumisen bussikuljetukseen.

Lataa tästä flaijeri työpaikkasi ilmoitustaululle.


JKY:n toimisto

Toiminnan rahoittamiseksi JKY:n toimiston osakkeet on myyty muille osakkeenomistajille. JKY:llä ei ole enää toimistoa Järjestöjen talolla ja hallituksen sekä jäsenkokousten pitopaikat selviävät myöhemmin ja ilmoitetaan kutsujen yhteydessä.

Myös Fraktuurakerhon tapaamisten pitopaikka vaihtuu.


JKY:n kuvahaku

Onko sinulla paperikuvia, filminegoja tai digikuvia vuosien varrelta? JKY:n tai liiton tilaisuuksista, graafisen alan työpaikoilta Jyvässeudulta, koulutus-, kokous- tai huvireissuilta?

JKY täyttää tänä vuonna 125 vuotta ja kaipaa kuvia yhdistyksen historiasta juhlajulkaisuun. Perustamisvuoden 1896 ja juhlavuoden 2021 väliltä löytyy varmasti paljon arvokasta kuvamateriaalia julkaistavaksi ja arkistoitavaksi.

Jos mahdollista kuvien mukaan toivomme tietoja missä ja milloin kuva on otettu, ketä kuvassa on ja kuka on kuvaaja. Ilman kaikkia tietojakin otamme mielellämme kuvia mukaan julkaisuun.

Ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtaja Paula Toivoseen ja sovitaan kuvien lainaamisesta ja toimitustavasta. Puh. 040 725 2070 tai sähköposti.


Teollisuusliiton jäsenristeily siirtyy keväälle 2022

Teollisuusliiton jäsenristeily siirretään koronatilanteen vuoksi huhtikuulta 2021 uuteen ajankohtaan 7.–8.5.2022.

Jo tehdyt matkavaraukset säilyvät voimassa. Matkapojat päivittää automaattisesti varausten lähtöpäivän ensi vuoden toukokuulle. Kun jäsenristeilyn myynti avataan uudestaan, tiedotetaan siitä erikseen liiton verkkosivuilla ja Facebookissa.

JKY tukee risteilylle lähteviä jäseniään 50 eurolla/hlö.


Kivikirjan avaimet

Kahvila Kotiruoka Seppälässä (Ahjokatu 12) jakaa Kivikirjan avaimia JKY:n jäsenille liiton jäsenkorttia näyttämällä. Huom! Avaimia ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Mikäli mökillä vierailee yhdistyksen ulkopuolisia, on paikalla oltava aina joku JKY:n jäsen, joka myös vastaa vieraistaan.

Perinteikäs lounas- ja pitopalvelu Kahvila Kotiruoka on JKY:lle tärkeä yhteistyökumppani, joka yleensä hoitaa yhdistyksen tilaisuuksien maittavat tarjoilut ja kannustammekin JKY:n jäseniä käyttämään Kotiruuan hyvän hinta-laatusuhteen omaavia palveluita. Lisätietoja Kotiruuan nettisivuilta.


Vaihda Loimaan kassasta oikeaan liittoon ja ammattiosastoon

Työnantajien ylläpitämä Yleinen työttömyyskassa YTK eli ns. Loimaan kassa ei ole ammattiliitto. Sen tarkoitus on vain heikentää työntekijöiden oikeuksia, työehtoja ja edunvalvontaa. Liity oikeaan sinun etujasi ajavaan ammattiliittoon Teollisuusliiton sivuilla.

 Liity JKY:n ja Teollisuusliiton jäseneksi helposti liiton verkkosivuilla.